Zoals gezegd heeft rijschool Kees Starreveld al meer dan 35 jaar ervaring in het geven van autorijles in Weert en omgeving. Er wordt les gegeven in de Hyundai IX35 en een Hyundai I20. Een weloverwogen keuze vanwege het eigentijdse uiterlijk en de bijbehorende luxe bedieningsgemakken. Na het volgen van een kennismakingsles zijn er verschillende mogelijkheden voor het behalen van je rijbewijs in Weert of omgeving.

Je kunt de kennismakingsles gebruiken om met losse lessen verder te gaan of als Intest om je te laten adviseren over onze rijbewijs pakketten en hoe snel je die kunt doorlopen. We geven les volgens een zeer gestructureerd modulair systeem, waarbij je kunt kiezen tussen een compact pakket of een garantiepakket.

Het compact pakket kun je uitbreiden naar een garantiepakket met steeds wisselende aanbiedingen, inclusief 1 gratis herexamen. Heb je minder lessen nodig dan het geadviseerde pakket om te slagen voor je rijbewijs in Weert en omgeving? Dan betalen wij de teveel betaalde lessen terug. Heb je daarentegen meer lessen nodig dan verwacht voor je rijbewijs, dan krijg je korting op het uurtarief.

We hebben voor de autorijlessen twee pakketten samengesteld:
Pakket 1: 30 rijlessen + theorie en praktijkexamen voor €1400,- (Exclusief eigen verklaring)
Pakket 2: 40 rijlessen + theorie en praktijkexamen voor €1800,- (Exclusief eigen verklaring)

Meer informatie over de tarieven vind je onder de pagina Tarieven.

Rijlessen

  • Like Ons